ESOGÜ Eskişehir Meslek Yüksekokulu 15 Ekimde

ESOGÜ Eskişehir Meslek Yüksekokulu 15 Ekimde açılacak


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) işbirliğiyle hayata geçirilen ESOGÜ Eskişehir Meslek Yüksekokulu 15 Ekimde açılacak.
     ESO Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından inşa edilen okulla üniversite ve sanayicilerin bir araya gelmesini konusunda önemli bir adım daha atılacak.
     Ayrıca ESOGÜ ile yapılan görüşmelerde okulun eğitim müfredatı ve ders içeriği sanayicilerin ihtiyacı olan nitelikli insan gücünü yetiştirmeye yönelik olarak belirlenmesi de planlandı.
     Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan yüksekokul, 3 bin 290 metrekaresi kapalı olmak üzere, toplam 16 bin 350 metrekarelik bir alan üzerine kuruldu. Okulda sanayinin en çok ihtiyaç duyduğu elektrik ve makine bölümleriyle, son yıllarda gözde bir meslek dalı haline gelen mekatronik bölümü ve çevre bölümü olmak üzere 4 dalda eğitim verilecek.
     Okul bünyesinde 8 derslik, 4 laboratuvar, öğretim üyesi odaları, yönetim ofisleri, kütüphane, internet salonu, seminer ve toplantı salonu, yemekhane ve kantin ile diğer yardımcı birimler yer alacak.
    
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber ESOGÜ Eskişehir Meslek Yüksekokulu 15 Ekimde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER