ESOGÜde diş hekimi adayları beyaz önlüklerini

ESOGÜde diş hekimi adayları beyaz önlüklerini giydi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Diş Hekimliği Fakültesine kayıt yaptıran öğrenciler için Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleştirildi.
     ESOGÜden yapılan açıklamaya göre, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, törende yaptığı konuşmada, 2012-2013 öğretim yılının Türkiyede ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diledi.
     Öğrencilerin sabırla emekle okulunu bitirip diş hekimi olarak göreve başlayacağını anlatan Prof. Dr. Gönen, öğrencilerin ESOGÜde alacağını kaliteli eğitimin farklılığını her zaman göreceğini bildirdi.
     ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Keçik de fakültenin ders programının uluslararası akreditasyona uyumlu, hem ulusal sağlık ihtiyaçlarını karşılayabilecek yetkin diş hekimi yetiştirecek ve hem de yeni yürürlüğe giren Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavında başarı sağlayacak şekilde hazırlandığını vurguladı.
     Konuşmaların ardından diş hekimi adaylarına öğretim üyeleri tarafından beyaz önlükleri giydirildi. Daha sonra fakültenin ilk öğrencileri ile törene katılanlar Diş Hekimliği Fakültesi derslikleri önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber ESOGÜde diş hekimi adayları beyaz önlüklerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER