Esnaftan küfür istemiyoruz kampanyası

Esnaftan küfür istemiyoruz kampanyası


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide bir esnaf. kötü sözlerin bitirilmesi amacıyla personeli ve müşterilerinin desteğiyle küfür istemiyoruz kampanyası başlattı.
     Yasdıoğlu Metro Market Sahibi Kasım Yasdıoğlu, düzenlediği bilgilendirme toplantısında, toplumun her kesiminde yaygın olan küfür konusunda bir şeyler yapılması gerektiğini belirterek, böyle bir kampanyayı hayata geçirmek istediklerini söyledi.
     Kampanyaya herkesten destek beklediklerini ve amaçlarının küfürsüz bir toplum oluşturmak olduğunu ifade eden Yasdıoğlu, şöyle konuştu:
     Toplumumuzda ufaktan büyüğüne her kesin ağzından küfür düşmüyor. Konuşulanlara bakıyoruz iki kelimenin biri küfür olmuş. Bu da toplumumuzda özellikle bayanları çok etkiliyor. Yerli yersiz küfür ediliyor. Küfürsüz bir toplum için afiş bastırdım. Personelim afişleri asıyorlar. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı ziyaret edip bilgilendirmeler yapacağız, seminerler düzenleyeceğiz. Tüm Kadirlililerin kampanyamıza destek vermesini istiyorum. Küfürsüz bir toplum için güç birliği yaparak el ele verelim.
     Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya da, projeye destek vereceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Tuğba Temir
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Esnaftan küfür istemiyoruz kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER