Esnaf Kefalet Kooperatifinin başkanlığına Öz yeniden

Esnaf Kefalet Kooperatifinin başkanlığına Öz yeniden seçildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Pazarcılar ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 1. Olağan Kongresinde kooperatifin kurucu başkanı İsmail Öz, başkanlığa yeniden seçildi.
     Divan başkanlığını Yakup Ocakın yaptığı genel kurula Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mesut İlter, Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, kooperatif ve oda başkanları ile çok sayıda esnaf katıldı.
     12 gündem maddesinin görüşüldüğü genel kurula tek listeyle giren kooperatifin kurucu başkanı İsmail Öz, başkanlığa yeniden seçildi. Yönetim kurulu listesinde ise Yusuf Kurul, Zeki Doğan, Ünal Duman ve Cengiz Ağırman yer aldı.
     İsmail Öz, genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, yaklaşık 7 aydır kooperatifin kuruluş çalışmalarını sürdüklerini, bu süre zarfında kendilerine destek olan herkese minnettar olduklarını söyledi. AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok da Antalya merkezde yedinci, il genelindeki 24üncü kooperatifin kurulduğunu söyledi.
     Genel kurulun sorunsuz şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Sevimçok, Böylece sayımız da artmış oldu. Bu sayının çok olması birilerine göre iyi, birilerine göre kötü olabilir. Ancak sayının artması zenginlik, rekabet, heyecan, alternatif ve seçenek demektir. Kooperatifimiz hayırlı olsun diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Esnaf Kefalet Kooperatifinin başkanlığına Öz yeniden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER