Esnaf heyeti Vali ALtıparmakı ziyaret etti

Esnaf heyeti Vali ALtıparmakı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, 16. Ahilik Kültürü Haftası dolayısıyla gelen heyeti kabul etti.
     Ahilik Kültürü Haftası kapsamında Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Kırşehirin Ahi Babası Mustafa Karagüllü ve beraberindeki esnaf ve sanatkarlar kuruluş teshilcileri, Vali Ahmet Altıparmakı makamında ziyaret etti.
     Esnafların Ahilik haftasını kutlayan Vali Altıparmak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bireysel gayreti çok çok önemli olan dile Mustafa Karagüllüyü bu vesileyle görmekten onur duydum. Karagüllü, inanmış bir insanın bir davayı üstlenerek o davanın nerelere getirilebileceğinin göstergesidir. Aksi takdirde insanlar bu çağdaş hengamede Ahilik gibi değerlerini ihmal edebilir dedi.
     Ahilik haftasının artık Cumhurbaşkanıyla, Başbakanıyla, bakanıyla devlet tarafından kutlandığını, bunun çok önemli olduğunu belirten Altıparmak, İnşallah esnaflarımız Ahilik kültürüyle yoğrulmakla kalmaz, gelecek nesillerini evlatlarını, torunlarını bu kültürle tanıştırır ve onlarda bu değerleri bir yaşam felsefesi olarak hayatlarına geçirirler diye konuştu.
     AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok da Vali Altıparmaka, Alanyada ipek böcekçiliği çalışmaları kapsamında yapılan bir plaket verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Esnaf heyeti Vali ALtıparmakı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER