Eskişehirspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı

Eskişehirspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı -Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Çuhadar: -Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar, 7 Aralıkta İstanbulda yapacakları Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını söyledi.
     Eskişehirspor, Kasımpaşa maçının ardından verilen bir günlük izinden sonra BJK İnönü Stadında Beşiktaş ile oynanacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
     Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma, 5e 2 pas ve taktik çalışması yapıldı.
     Altyapı oyuncularının da yer aldığı antrenman yaklaşık 80 dakika sürerken, Sezgin Coşkun, Ufuk Budak, Mikail Albayrak, Erkut Şentürk ve Gökhan Siverek sağlık ekibinin gözetiminde takımdan ayrı çalıştı.
     Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçının kendileri için önemli olduğunu söyledi.
     Beşiktaşın, çıkış yakalayan iyi bir takım olduğunu ifade eden Çuhadar, şöyle konuştu:
     Biz takım, yönetim, futbolcular olarak Beşiktaş maçına iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. O maçın öneminin bilincindeyiz. Eskişehirspor, hedefi olan, hedefe koşan bir takım. Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum. Teknik heyet ve futbolcularımız da bu bilinçte. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Taraftar güzel bir maç izleyecek, bol gollü bir karşılaşma olacak.
     Çuhadar, Alper Potukun, sarı kart cezasından dolayı Beşiktaş maçında forma giyememesinin takım için büyük bir eksiklik olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER