Eskişehirsporda gol sorunu

Eskişehirsporda gol sorunu -Kırmızı şimşekler, yaptığı son 6 resmi maçta rakip fileleri sadece 4 kez havalandırırken, kalesinde 8 gol gördü


ESKİŞEHİR (A.A) - Deniz Açık - Eskişehirspor, yaptığı son 6 resmi maçta rakip fileleri sadece 4 kez havalandırırken, kalesinde 8 gol gördü.
     Kırmızı-siyahlı ekip, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında sahasında ağırladığı İskoçyanın Saint Johnstone takımını Alper ve Veyselin attığı gollerle 2-0 yenmeyi başardı. Daha sonra İskoçyaya giden Eskişehirspor, yine Veyselin attığı golle 1-1 biten maçta rakibinden bir puan aldı.
     UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda eşleştiği Fransanın Olimpik Marsilya takımını sahasından konuk eden kırmızı şimşekler, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Bu maçta, Es-Esin golünü Nuhiu attı. Eskişehirspor, Fransadaki maçta rakibine 3-0 mağlup oldu.
     Avrupa Liginden elenen Eskişehirspor, Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Kırmızı-siyahlılar, Ege temsilcisine 1-0 yenildi. Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasında da Orduspor ile deplasmanda karşılaşan Eskişehirspor, rakibine 2-0lık skorlo boyun eğdi.
     Kırmızı şimşekler, 6 maçta, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Son 6 resmi maçta, rakip fileleri 4 kez havalandıran Eskişehirspor, kalesinde de 8 gol gördü.
     Es-Esler, Spor Toto Süper Ligde geride kalan iki hafta sonunda sıfır puanla 17nci sırada bulunuyor.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirsporda gol sorunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER