Eskişehirli 3 firmaya İyi Tasarım Ödülü

Eskişehirli 3 firmaya İyi Tasarım Ödülü verildi


ESKİŞEHİR (A.A) - İyi Tasarım Ödülü alan Eskişehirli 3 firmanın, tasarımlarının sergilendiği bir toplantı düzenlendi.
     Turquality programı kapsamında düzenlenen, Desıgn Turkey Endüstriyel Tasarım Ödüllerinde İyi Tasarım ödülü alan Eskişehirli 3 firmanın, tasarımları Eskişehir Sanayi Odası (ESO) tarafından düzenlenen toplantıda sergilendi.
     Ödül alan firmaların temsilcileri ve tasarımcılarının katıldığı toplantıda ESO Başkanı Savaş Özaydemir, firmaları yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ederek, şöyle konuştu:
     İki yılda bir düzenlenen Desıgn Turkey Endüstriyel Tasarım Ödüllerine, katılan birçok firma oldu. İyi Tasarım ve Üstün Tasarım ödülleri için toplam 410 başvuru gerçekleşti. Dünyaca endüstriyel tasarım otoritelerinin, ön elemeyi geçen 365 endüstriyel tasarımdan 90ı İyi Tasarım Ödülü, 14ü ise Üstün Tasarım Ödülüne layık görüldü. Ödüllerden 3ü Eskişehirli firmalarımız tarafından alındı, bu durum bize övünç vermiştir. ESO olarak biz firmalarımıza destek vermeye devam edeceğiz ve herkesinde el birliğiyle destek vermesini istiyoruz.
     Firmaların temsilcilerine,tasarımların özelliklerinin neler olduğunu ve nasıl tasarlandığını soran Özaydemir, ürünler hakkında tek tek bilgi alarak, ödül alan tasarımlarda seri üretime geçip geçmediklerini sordu.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirli 3 firmaya İyi Tasarım Ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER