Eskişehir Yolunda tadilat

Eskişehir Yolunda tadilat -Hava Kuvvetleri Komutanlığı yakınında, yoldaki deformasyonu gidermek için yapılan çalışma nedeniyle İnönü Bulvarı trafiğe kapatıldı


ANKARA (A.A) - Hava Kuvvetleri Komutanlığı yakınında, yoldaki deformasyonu gidermek için yapılan çalışma nedeniyle İnönü Bulvarının Kızılay istikameti trafiğe kapatıldı.
     Eskişehir Yolu olarak bilinen bulvarın Hava Kuvvetleri Komutanlığı yakınında daha önce yaşanan göçükte, kaldırımda yürüyen bir kişi hayatını kaybetmişti. Bu nedenle akşam saatlerinde yolun trafiğe kapatılması, yolda göçük olduğu endişesine neden oldu.
     Kızılay-Çayyolu Metro İnşaatı Şantiye Şefi Baran Bayuk, yaptığı açıklamada, bölgede bir göçük olmadığını, yolda bir deformasyon bulunduğunu ve bu deformasyonu gidermek amacıyla aldıkları izin sonrası Kızılay istikametinin trafiğe kapatıldığını söyledi.
     Bayuk, çalışma yapılan yeri de göstererek, rögar kapağı yakınında meydana gelen deformasyonun yolun çok işlek olmasından meydana geldiğini anlattı.
     Deformasyon oluşan küçük alana beton döküldüğünü dile getiren Bayuk, bir alanda daha çalışma yapacaklarını ifade etti. Bayuk, yolun yarın sabah tekrar trafiğe açılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Ertuğrul Subaşı
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Eskişehir Yolunda tadilat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER