Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Keman sanatçısı Kocaoğludan, Eskişehirde konser


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasının bu haftaki konuk solisti keman sanatçısı Ersun Kocaoğlu, oldu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayında düzenlenen konserin orkestra şefliğini Ender Sakpınarın yaptı.
     Konserin ilk bölümünde ünlü besteci Beethovenın Keman Konçertosu, ikinci bölümde ise yine Beethovenın 1 Nolu senfonisi seslendirildi.
    
     -Sakallı ve Kelleciden Emek Mahallesi ziyareti
    
     (Fotoğraflı)
    
     Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Emek Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların istek ve beklentilerini dinleyen Sakallı ve Kellecinin, yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdikleri kaydedildi.
     Sakallının, ziyarette vatandaşlara pilav ikram ettiğini bildirildi.
    
     -Eskişehir Sinema Derneğinden, Sakallıya ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Eskişehir Sinema Derneği Başkanı Sibel Erenoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıyı ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Erenoğlu, ziyaretinde Sakallının Odunpazarını Türkiyenin aranan sinema platformlarından biri haline getirdiğini kaydetti.
     Erenoğlu, Sakallıya teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER