Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -BBP İl Başkanı Akdoğandan, Reyhana ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhanı makamında ziyaret etti.
     Akdoğan, ziyarette, Eskişehirde kongreler sonrasında siyasi partilere ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bu ziyareti Eskişehir için ortak akıl üretmek için bir işbirliğinin önünü açma noktasında bir başlangıç olarak gördüklerini kaydetti.
     Meclis dışı muhalif parti olarak Türkiyenin gündemine projelerle katkı sağlayacaklarını ifade eden Akdoğan, AK Parti il başkanlığına seçilen Reyhana hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
     Reyhan da, muhalefet partilerini hasım olarak değil hısım olarak gördüklerini belirterek, Hısımlığın gereği de yanlış yapılan hususlarda uyarıcı vazifesi göstermesidir. Biz de BBPyi hısmımız olarak görüyoruz. Her türlü katkılarından yararlanıyoruz. Nezaket ziyareti gerçekleştirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     -Eskişehir İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Durudan, Reyhana ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Eskişehir İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Arif Duru, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhanı makamında ziyaret etti.
     Duru, ziyarette, Reyhanı yeniden il başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ederek, intibak yasası ile ilgili kanun taslağının hazırlanmasında, kanunun çıkmasında kendilerine verilen destekten dolayı Reyhana teşekkür etti.
     Reyhan da, Duru ve yönetim kuruluna gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Yıllardır sorun olan intibak yasasının kanun olarak çıkmasında vekillerimizin büyük katkısı oldu. Tabi en büyük katkıyı da Arif başkanımız verdi. Büyük titizlikle takip etti. Tüm emekli camiası adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER