Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Sakallı, İstiklal Mahalle esnafıyla bir araya geldi


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İstiklal Mahallesi Demirciler Sokakta faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bölge esnafının ilgiyle karşıladığı Başkan Sakallı, bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili esnafın görüşlerini dinledi.
     Sakallının gerçekleştirdiği çalışmalarla Demirciler Sokakın yepyeni bir görünüme kavuştuğunu belirten bölge esnafı, yapılan çalışmanın bölge ticaretine büyük katkı sağladığını vurguladı.
     Gerçekleştirilen çalışmalarla vatandaşların daha rahat ve sorunsuz bir ortamda alışveriş yaptığını anlatan bölge esnafı, kendilerine büyük destek sağlayan Sakallıya teşekkür etti.
    
     -MHP İl Başkanı Sezerden, Esentepe Mahallesine ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer ve yönetim kurulu üyeleri ramazan ayı programı dahilinde Esentepe Mahallesini ziyaret etti.
     MHPden yapılan açıklamaya göre, Sezer, Mahalle gezilerinin devam edeceğini ifade ederek, halkla her zaman el ele çalışma yapacaklarını vurguladı.
     Sezer, vatandaşların fikirlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, Mahalle halkının sorunlarını yerinde dinleyip ve bu sorunları yetkili mercilere ulaştırma konusunda vatandaşın her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER