Eskişehirdeki ihale soruşturması

Eskişehirdeki ihale soruşturması -CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan: -Bu operasyonun doğru olmadığını, yanlış olduğunu, hangi kişilerin arkasında olduğunu ve hangi amaçla yapıldığını kamuoyu görecektir diye umuyorum


ESKİŞEHİR (A.A) - CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Bu operasyonun doğru olmadığını, yanlış olduğunu, hangi kişilerin arkasında olduğunu ve hangi amaçla yapıldığını kamuoyu görecektir diye umuyorum dedi.
     Bayraktutan, Eskişehir Garında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiyenin her tarafında CHP belediyelerine yöneltilen operasyonların bir parçasının Eskişehirde gerçekleştirildiğini öne sürdü.
     Bayraktutan, şöyle konuştu:
     Bir sıralama yaparsak Eskişehir Belediye Başkanı hem CHPnin yüz akı hem Eskişehirin yüz akıdır. Bu operasyonun doğru olmadığını, yanlış olduğunu, hangi kişilerin arkasında olduğunu ve hangi amaçla yapıldığını kamuoyu görecektir diye umuyorum. Genel Başkanımızın talimatı doğrultunda buraya geldik. Bugün tertemiz ve pırıl pırıl bir başkanın yanında olduğumuz göstermek için geldik. Genel Başkanımızın da selamını getirdik.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirdeki ihale soruşturması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER