Eskişehirdeki bıçaklı kavga

Eskişehirdeki bıçaklı kavga -"Apartman önündeki çöpü temizleme" tartışmasından çıkan bıçaklı kavgada bir kişiyi öldürüp, bir kişiyi yaralayan şüphelilere, müebbet hapis cezası verildi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, 30 Haziran 2012de, "apartman önündeki çöpü temizleme" tartışmasından çıkan bıçakkavgada bir kişiyi öldürüp, bir kişiyi de yaralayan iki şüpheli, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
     Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu yargılanan şüpheliler Cem Y. (23) ve Yiğit Y. (22), tutuksuz yargılanan Emrah Ö. (30) ve Noman Öner ile avukatlar katıldı. Şüphelilerden tutuksuz yargılanan Şafak K. ise duruşmaya katılmadı.
     Karar öncesi son kez söz verilen Cem Y, kimseyi öldürmek istemediğini belirterek, olayda kendisini ve annesini korumak istediğini kaydetti.
     Yiğit Y. ile Emrah Ö. de beraatını istedi.
     Noman Öner ise olayın gece gerçekleşmesi nedeniyle karanlıkta elinde bıçak olan 2 kişi hatırladığını ifade ederek, adaletin yerini bulmasını istedi.
     Tarafların dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, Cem Y. ve Yiğit Yye müebbet, Emrah Ö, Şafak K. ve Noman Önere 5er ay hapis cezası verdi.
     Emrah Ö. ve Noman Önerin cezası ertelendi.
    
     -Olay-
    
     Uluönder Kazım Karabekir Caddesinde çıkan tartışmada, Oktay Öner bıçaklanarak öldürülmüş, ağabeyi Noman Öner de darbedilmişti. Olayın ardından Cem Y, Yiğit Y, Emrah Ö. ve Şafak K. yakalanmıştı.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirdeki bıçaklı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER