Eskişehirde trafik kazası: 1 ölü, 5

Eskişehirde trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı -Sivrihisarda hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı -Ölen çocuğun 6 yaşındaki kız kardeşini olay yerine gelen askerler sakinleşt


ANKARA (A.A) - Polatlı ilçesinde hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 10 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
     Sivrihisar-Ankara karayolunun 41. kilometresinde, Bursadan Ankaraya giden İsmail Calayır yönetimindeki 16 K 6272 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak devrildi.
     Kazada Yakup Calayır (10) olay yerinde hayatını kaybetti. Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığı atış alanında bulunan ve kazayı farkederek olay yerine gelen askerler, yaralılara ilk müdahaleyi yapmaya çalıştı.
     Kazada yaralanan Berrin Calayırı (6) kucağına alan ve sakinleştirmeye çalışan bir asker, çocuğun uyumaması için de bir süre sohbet etti. Kazada ölen çocuğun kardeşi olduğu belirlenen ve askerle sohbet eden küçük kızın, olayın şokunda olduğu ve ismi ile yaşını güçlükle söylediği gözlendi.
     Kazada yaralanan Yusuf Calayır, Berrin Calayır, İsmail Calayır, Muhammed Bertan Calayır ve Rabia Calayır ambulanslarla Duatepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Yakup Calayırın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından
    
     Muhabir: Ali Tuna/Aydoğan Altın
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Eskişehirde trafik kazası: 1 ölü, 5 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER