Eskişehirde suç örgütüne yönelik operasyon

Eskişehirde suç örgütüne yönelik operasyon -Eskişehir ve Uşakta 17 ayrı olaya karıştıkları iddia edilen 6 kişi, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir ve Uşakta 17 ayrı olaya karıştıkları iddia edilen 6 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.
     İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Eskişehir il merkezi ve Sivrihisar ilçesinde insan ticareti, yağma ve iş yerlerindeki çelik para kasalarından hırsızlık suçlarına karıştığı öne sürülen suç örgütüne yönelik, 9 ay süren takip sonucunda 12 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
     Operasyonda, Eskişehir il merkezi ve Sivrihisar ilçesinin yanı sıra Uşakın Banaz ilçesinde toplam 17 ayrı olaya karıştıkları iddia edilen şüpheliler U.Y. (18), İ.Y. (23), U.E. (19), H.G. (19), G.S. (18) ve E.D. (16) gözaltına alındı.
     Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda, çelik para kasalarının açılmasında kullanılan levye, manivela demiri, motor sibobu, boru anahtarı, eldiven ve kerpeten ele geçirildi.
     Suç örgütünün lideri olduğu öne sürülen S.K. (28) ile örgüt üyesi A.K.nin (19) ise başka suçlardan dolayı cezaevinde bulunduğu, ayrıca operasyonla ilgili 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.
     Gözaltındaki şüphelilerden U.E. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, diğer 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanması sonrası adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan / Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirde suç örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER