Eskişehirde karla mücadele hazırlıkları

Eskişehirde karla mücadele hazırlıkları


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Vali Kadir Koçdemirin talimatıyla karla mücadele konusunda yürüttüğü koordinasyon ve çalışmalarını tamamladı.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, çalışmalar kapsamında İl Özel İdaresi, 14 ilçe kaymakamlığı, Karayolları 46. Şube Şefliği, belediyeler ile ilgili diğer kurum ve kuruluşların karla mücadele konusundaki hazırlıkları gözden geçirildi.
     Vali Yardımcısı Rıza Dalan başkanlığındaki heyet, İl Özel İdaresi, Karayolları 46. Şube Şefliği ve Büyükşehir Belediyesinin ilgili birimlerini ziyaret ederek yetkililerden hazırlıklar hakkında bilgi aldı.
     İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri yoğun kar yağışı ve olası kötü hava şartları karşısında vatandaşların da üzerlerine düşen görevler olduğunu hatırlattı. Böyle durumlarda vatandaşların mecbur kalmadıkça kendi araçlarını kullanmamalarının, toplu taşıma araçlarını tercih etmelerinin gerektiğini belirten yetkililer, trafiğe çıkacak araçlarda kar lastiği bulunmasının son derece önemli olduğunu vurguladı.
     Her türlü sorun ve şikayetleri ile ilgili olarak vatandaşların, 7 gün 24 saat valilik bünyesinde görev yapan AFADın Alo 122 servisini telefonla arayabilecekleri bildirildi.
    
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirde karla mücadele hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER