Eskişehirde bazı otobüs ve minibüs güzergahları

Eskişehirde bazı otobüs ve minibüs güzergahları değişecek -Tramvay çalışması nedeniyle bazı otobüs ve minibüs güzergahlarında geçici olarak değişiklik yapıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyükşehir Belediyesinin Tramvay Uzatma Hatları yapım işi nedeniyle Çamlıca-Batıkent ve Emek-71 Evler bölgelerine toplu taşıma yapan otobüs ve minibüs güzergahlarında geçici değişiklik yapıldı.
     Büyükşehir belediyeden yapılan açıklamada, kırmızı 16, siyah 16, mavi 17, 38, 77, siyah 15, mavi 25, siyah 25, 43, 48 numaralı otobüsler ve siyah ve kırmızı 16 ile 7, 15, 25, 44 ve 57 numaralı minibüslerin güzergahlarında geçici olarak değişik yapıldığını bildirildi.
     Değişikliklerin Büyükşehir Belediyesi Tramvay Uzatma Hatları Yapım İşi kapsamında yapıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Toplu taşıma yapan otobüs ve minibüs güzergahlarında geçici olarak yapılan değişikliklere göre, kırmızı 16 numaralı otobüs hattı Ertuğrulgazi Caddesi-Birlik Caddesi-Ulusal Egemenlik Bulvarı-Okumuşlar Sokak-Cihangülü Sokak ve Dayıbey Sokaktan güzergahlarına devam edecek. Siyah 16 numaralı otobüs hattı, Ertuğrulgazi Caddesi-Birlik Caddesi-Ulusal Egemenlik Bulvarı-Okumuşlar Sokak-Cihangülü Sokak-Şendere Sokak-Sümerler Sokaktan güzergahlarına devam edecektir. Mavi 17 numaralı otobüs hattı, Birlik Caddesi trafiğe kapandığı için mavi 17 seferden kaldırılmıştır. 38 numaralı otobüs hattı, Karagözler yolu-Tombakzade Caddesi-Gündüz Ökçün Caddesinden güzergahına devam edecektir. 77 numaralı otobüs hattı, Orgeneral Kıvrıkoğlu Caddesi-Tombakzade Caddesi-Karagözler yolunu kullanarak güzergahına devam edecektir.
     Siyah ve kırmızı 16 numaralı minibüs hatları, Dayı Bey Sokaktan Cihangülü Sokaka dönerek Ulusal Egemenlik Bulvarını takip ederek Birlik Caddesinin trafiğe açık olan kısmına çıkacaktır. Siyah 15 numaralı otobüs hattı, Devlet Hastanesi-Ali Rıza Efendi Caddesi-Yıldırım Caddesi-Ziya Gökalp Caddesinden normal güzergahına devam edecektir. Mavi 25, siyah 25, 43 numaralı otobüs hatları, Menekşe Gülü Sokak-Kafkas Caddesi-Tarih Bulvarı-Atasoylu Sokak-Dilek Caddesi-Mehmetçik Sokak-Öztürk Sokak-Ziya Gökalp Caddesi-2. Arabacılar Cadddesi-Yıldırım Caddesinden normal güzergahına devam edecek. 48 siyah numaralı otobüs hattı, Yanartaş Sokak-Dilek Caddesi-Mehmetçik Sokak-Öztürk Sokak-Ziya Gökap Caddesi-2. Arabacılar Caddesinden normal güzergahına devam edecek. 7, 15, 25, 44, 57 numaralı minibüs hatları, Sevinç Caddesi-Yıldırım Caddesi-Arabacılar Bulvarı güzergahlarını kullanacak.
    
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirde bazı otobüs ve minibüs güzergahları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER