Eski Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu:

Eski Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu: Sadri Şener ve çalışma arkadaşlarını, seçimli genel kurul kararı almaya davet ediyorum


TRABZON (A.A) - Eski Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Sadri Şener ve yönetim kurulunu seçimli genel kurul kararı almaya davet etti.
     Hacıosmanoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Şenerin, basında yer alan kendisine yönelik açıklamalarını şaşkınlıkla takip ettiğini belirterek, Cumartesi yapılan Trabzonspor Mali Genel Kurulunda başkanın ve yönetim kurulunun yanlışlarını dile getirip, bu yanlışlardan ders alınmasını istemiştik. Kulübümüzün manevi şahsiyetini korumasını beklediğimiz, kongrede çıkıp eleştirilerimize yanıt vermeyen Sayın Sadri Şenerin bu tür bir açıklama da bulunması bizi derin üzüntüye itti dedi.
     Gelinen noktada Şenerin yanlışlara devam etme arzusunun sürdüğünü anladıklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti:
     Gerçekte yapması gerekenleri bugüne kadar yapmadığı gibi, bundan sonra da yapmayacağı açıkça görülüyor. Oysa ki bizim en başından beri söylemlerimiz şike soruşturması sürecinde yaptığı yanlışları gerçek boyutuyla ortaya koymak ve Trabzonsporluları aydınlatmaktı. Trabzonsporumuza maddi ve manevi anlamda büyük itibar kaybettiren Sadri Şenere, bundan sonraki dönemde kulübümüzün geleceğini dizayn etme ehliyetinin ve yetkisinin olmadığını hatırlatmayı kendime görev kabul ediyorum.
     Sayın Sadri Şenere sadece konuşmakla olmadığını hatırlatmak isterim. Sürekli olarak kendi içinde kavga ederek Trabzonsporu yönetmeye çalışan Sadri Şener ve çalışma arkadaşlarını, hareket eden, kendi çıkarları için mücadele etmeyip, Trabzonspor için varını yoğunu ortaya koyacak bir yönetim seçilebilmesi için biraz cesaretli davranarak, Trabzonspor sevdalıları karşısında hesaplaşacağımız seçimli genel kurul kararı almaya davet ediyorum.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Eski Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER