Eski eşini yaralayan sanığa 5 yıl

Eski eşini yaralayan sanığa 5 yıl hapis cezası -İzmirde barışma teklifini kabul etmeyen eski eşini bıçaklayan sanık 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı


İZMİR (A.A) - İzmirde barışma teklifini kabul etmeyen eski eşini bıçaklayan sanığa 5 yıl hapis cezası verildi.
     İzmir 17. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Niyazi Ö. ve avukatı, davacı S.Ö. ile vekili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı Pınar Melli katıldı.
     Son sözü sorulan sanık Niyazi Ö, çok pişman olduğunu belirterek, Keşke o gün müşteki bana tükürüp çocuğun benden olmadığına yönelik sözler söylemeseydi. Eğer mahkeme bana ceza verecekse hakkımda lehe olan yasa maddelerinin uygulanmasını ve tahliyemi talep ediyorum dedi.
     Müşteki S.Ö. ise can güvenliğinin olmadığını, sanıktan şikayetçi olduğunu belirtti. S.Ö, Beni öldürmeden rahat etmeyecek. Kendim için değil çocuğum için korkuyorum. Çıkınca bana yönelik eylemleri devam edeceği için cezalandırılmasını talep ediyorum diye konuştu.
     Hakim Ayhan Parmaksız, 8 yıl verilen hapis cezasını olayda tahrik olduğunun anlaşılması üzerine önce 6 yıla, sanığın duruşmadaki iyi halinden dolayı da 5 yıla indirdi.
     Sanık avukatı, kararı temyiz edeceklerini belirtti. Müşteki avukatı Pınar Melli de sanık hakkında silahlı tehdit ve konut dokunulmazlığının ihlali yönünde verilen beraat kararını temyiz edeceklerini dile getirdi.
     Gaziemir ilçesinde geçen yıl ağustos ayında meydana gelen olayda, 7 yıl önce boşandığı eski eşinin tekrar bir araya gelme teklifini reddeden S.Ö. (37), eski kocası tarafından 11 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanmış, polis tarafından yakalanan N.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Gülcan Kaplan / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Eski eşini yaralayan sanığa 5 yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER