Eşiyle telefonda konuşurken kaza yapıp hayatını

Eşiyle telefonda konuşurken kaza yapıp hayatını kaybetti -Bartında bir kişi, eşinin Telefonu kapatalım, kaza yaparsın uyarısına rağmen telefonla konuşmaya devam edince kaza yaparak hayatını kaybetti


BARTIN (A.A) - Bartında bir kişi, eşinin Telefonu kapatalım, kaza yaparsın uyarısına rağmen telefonla konuşmaya devam edince kaza yaparak hayatını kaybetti.
     Kastamonuda bir eğlence mekanında müzisyen olarak çalıştığı öğrenilen Celalettin Ot (36), sabah saatlerinde Bartındaki evine gittiği sırada Derbent Köyü mevkisinde 37 HD 845 plakalı otomobiliyle yaklaşık 100 metre yükseklikten dereye yuvarlandı.
     Kaza sonrasında otomobilden fırlayan Ot, olay yerinde hayatını kaybetti.
    
     -Eşiyle telefonda konuştuğu sırada kaza yaptı-
    
     Otun, sabah 06.30 sıralarında kent merkezine yaklaştığı sırada eşi Ferdane Ot ile telefonda konuştuğu öğrenildi.
     Otun amcası Akif Ot, gazetecilere yaptığı açıklamada yeğeninin eşine Bartına yaklaştığını ve eve gelmek üzere olduğunu söylediğini ifade etti.
     Amca Akif Ot, şöyle konuştu:
     Yeğenim, eşini aramış ve bir süre konuşmuşlar. Eşine Apdipaşa beldesini geçtim geliyorum demiş. Eşi de kendisini telefonu kapatalım kaza yaparsın diye uyarmış ancak yeğenim kapatmak istememiş. Hatta, eşi telefonu kapatma bahanesiyle Çocuk uyandı diyerek telefonu kapatmış ama yeğenim tekrar eşini aramış. Bu birkaç kez olmuş sonra birden telefonda bir gürültü duymuş ve ses gitmiş. Yeğenimin eşi şüphelenerek bizi aradı ve kaza yapmış olabileceğini söyledi. Biz de babası Mustafa Ot ile yolda kaza yapan araç aramaya başladı. Karabük istikametine yaklaşık 50 kilometre gittik ama kazaya dair bir ibare göremedik. Ulupınar mevkisinden geri döndük ve Bartına 15 kilometre uzaklıktaki ırmağın kenarında bir kalabalık gördük. Kaza yapan aracı ve çimenlerin üzerinde hareketsiz şekilde yatan yeğenimi karayolları ekipleri görmüş. Hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdik ama yapılan ilk kontrolde yeğenimin hayatını kaybettiği belirlendi.
     Celalettin Otun babası Mustafa Ot da gelininin uyarısına rağmen oğlunun telefonu kapatmak istemediğini ve kazayı da telefonla konuştuğu sırada yaptığını söyleyerek, Sabah saatlerinde eğlence mekanındaki işi biter bitmez yola çıkmış. Keşke biraz uyusaydı öyle gelseydi. Gelinim birkaç kez telefonu kapatmasına rağmen oğlum yine aramış. Çok üzgünüz dedi.
     4 çocuk babası olduğu öğrenilen Otun cesedi, cumhuriyet savcısının kazanın meydana geldiği mevkideki baraj şantiyesinde yaptığı otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı-Kasım Sakallı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Eşiyle telefonda konuşurken kaza yapıp hayatını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER