ESİDEF, İslam Kalkınma Bankası yetkililerini ağırlayacak

ESİDEF, İslam Kalkınma Bankası yetkililerini ağırlayacak


İZMİR (A.A) - Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF), merkezi Ciddede bulunan dünyanın önde gelen finans kurumlarından İslam Kalkınma Bankasının bünyesinde bulunan Uluslararası İslami Ticaret Finans Şirketi (International Islamic Trade Finance Corporation) ITFCden yetkilileri ağırlayacak.
     ESİDEFten yapılan yazılı açıklamaya göre, federasyon üyesi firmaları bilgilendirme amaçlı düzenlenecek program 22 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek.
     ESİDEF Başkanı Mustafa Özkara, Dünya Bankasının kuruluşu IFCye karşılık İslam Kalkınma Bankasının da ITFC adlı kuruluşunun İslam ülkelerinde özel sektöre kredi verdiğini, Türk şirketlerin de buradan murabaha kredisi kullanabildiğini belirtti.
     Özkara açıklamada, Misafirimiz olacak yetkililer, başta üyelerimiz olmak üzere tüm bölge iş adamlarımıza kalkınma ve büyüme adına destek vermek için bilgilendirme toplantısı ve saha çalışması yapacaklar. ESİDEF olarak dünya ölçeğinde önemli bir aktör olma yolunda bu tür organizasyonların kaçınılmaz fırsatlar olduğunu düşünüyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber ESİDEF, İslam Kalkınma Bankası yetkililerini ağırlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER