Erzurum Valisi Öztürk, Kültür Merkezi ve

Erzurum Valisi Öztürk, Kültür Merkezi ve spor kompleksini gezdi


ERZURUM (A.A) - Erzurum Valisi Sabahattin Öztürk, Palandöken Belediyesince yaptırılan kültür merkezi ve spor kompleksini gezdi.
     Vali Öztürk, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlardan Yunusemre Mahallesinde yaptırılan kültür merkezi ve spor kompleksi hakkında bilgi aldı. Öztürk, 500 kişilik spor salonu ve 12 derslikli çok amaçlı kültür merkezi ve düğün salonunun Erzurum için büyük kazanç olduğunu belirtti.
     Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar da kültür merkezi ve spor kompleksi açılış için hazır olduğunu ifade ederek, Sosyal, kültürel ve sportif alanlar da faaliyet gösterecek tesislerimiz yıllarca sosyal donatıdan yoksun olan Ertuğrul Gazi, Yunus Emre, Abdurrahman Gazi, Kazımyurdalan mahallelerinin kolayca yaralanabileceği bir bölge seçtik dedi.
     Yunus Emre ve Ertuğrul Gazi mahallelerinin sınırında yer alan kompleksin 7 bin 500 metrekare açık alan, bin 750 metrekare kapalı alanda kurulduğunu anlatan Bulutlar, spor salonunda idari bölümler, hakem odaları, basın odası, antrenman salonu, masa tenisi salonu, soyunma odaları, duş, tuvaletler, sağlık odası, kafeterya gibi ayrıntıların yer alacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum Valisi Öztürk, Kültür Merkezi ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER