Erzurum Büyükşehir Belediyespor A2 Liginde

Erzurum Büyükşehir Belediyespor A2 Liginde


ERZURUM (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A2 Ligine Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübünün de katılacağı bildirildi.
     Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Altyapı Sorumlusu Cem Kemal Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye genelinde 44 takımın katıldığı TFF A2 Liginde 1991-1995 yılları arasında doğan amatör ve profesyonel oyuncuların oynayabileceğini belirtti.
     Yılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediyesporun profesyonel oyuncu yetiştirmek amacıyla projeler ürettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Var olan projelere de her zaman katılıp, katkı sağlayacağımızı yönetim olarak hep dile getiriyoruz. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen şehrimizdeki var olan potansiyel oyuncuları bu lige taşıyarak gençlerimizi Türk futboluna kazandırmak için her türlü zorluğu göğüsleyerek, fedakarlık ederek amacımıza ulaşacağız. Şehrimizi temsilen bu zor lige katılarak yetenekli gençlerimizi ulusal ligde daha yarışmacı bir hale getirip, profesyonellik aşamasına gelen, çocuklarımızı ilk etapta profesyonel takımımıza ve Türk futboluna kazandırmak amacındayız.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum Büyükşehir Belediyespor A2 Liginde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER