Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler:

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: -Ertansa, büyükşehir belediyesine bağlı bir şirket olarak her türlü denetime açık yapısı ve şeffaflık ilkesine uygun yönetim anlayışıyla hep dikkat çekmiştir


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Ertansa, büyükşehir belediyesine bağlı bir şirket olarak her türlü denetime açık yapısı ve şeffaflık ilkesine uygun yönetim anlayışıyla hep dikkat çekmiştir dedi.
     Küçükler, yaptığı yazılı açıklamada, belediye bünyesindeki Ertansa şirketiyle ilgili iddialara cevap vererek, hiçbir kişi, kurum ya da kuruluşa kanunsuz ödeme yapılmadığını savundu. Başkan Küçükler, şunları kaydetti:
     Ertansa, büyükşehir belediyesine bağlı bir şirket olarak her türlü denetime açık yapısı ve şeffaflık ilkesine uygun yönetim anlayışıyla hep dikkat çekmiştir. Büyükşehir belediyemiz uzunca bir zaman sadece isimden ibaret, çalışanlarının ücretini ödeyemeyen ve faaliyet alanı ise yok denecek kadar az olan bu şirketi, bulunduğu noktadan alarak yepyeni bir vizyon kazandırmış ve Erzurumda katma değer üretir bir konuma kavuşturmuştur. Bu çerçevede bir süre önce şirketi daha iyi bir konuma taşıma adına yönetim değişikliği de yapılmıştır.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER