Erzurumdaki cinayet ve intihara teşebbüs

Erzurumdaki cinayet ve intihara teşebbüs -Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde bir kız öğrenciyi öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden kişi hayatını kaybetti


ERZURUM (A.A) - Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde bir kız öğrenciyi öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden kişi hayatını kaybetti.
     Fen Edebiyat Fakültesi önünde tartıştığı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ekonometri bölümü öğrencisi Havva Ayı (20) silahla vurduktan sonra intihar eden Ferhat Tosun (22) tedavi gördüğü Yakutiye Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.
     Tosunun cenazesi otopsi için Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından, Tosunun cenazesi ailesi tarafından teslim alınarak Horasana götürüldü.
     Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde 25 Kasımda Ferhat Tosun (22), henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Havva Ayı (20) tabancayla vurduktan sonra, intihara teşebbüs etmişti. Ağır yaralanan Ferhat Tosun ile Havva Ay, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı, genç kız tüm müdahalelere rağmen 27 Kasımda hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Erzurumdaki cinayet ve intihara teşebbüs Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER