Erzurumda yaz spor okulları

Erzurumda yaz spor okulları


ERZURUM (A.A) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yaz spor okulları aracılığıyla sokakta çalışan çocukları spora kazandırdıklarını bildirdi.
     Çintimar, yaptığı yazılı açıklamada, yaz spor okullarında kursların devam ettiğini belirterek, 30 spor branşında yaz okulları açtıklarını ifade etti.
     Kurslara büyük ilgi gösterildiğini ifade eden Çintimar, atletizm, badminton, basketbol, boks, buz hokeyi, buz pateni, short track, curling, jimnastik, dağcılık, eskrim, güreş, halter, judo, kano, karate, kayak, tekerlekli kayak, halk oyunları, hentbol, masa tenisi, okçuluk, satranç, tekvando, tenis, voleybol, yüzme, kick boks, kızak, izcilik kurslarının devam ettiğini belirtti.
     Çintimar, açıklamasında şu bilgilere yer verdi:
     Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıçın çalışmaları ve Spor Genel Müdürlüğümüzün destekleriyle Erzurumda sokakta çalışan çocuk bırakmayacağız. Çocuklarımız sabah Kuran-ı Kerim dersleri alırken, öğleden sonra spor yapıyor. Spor yapmak çocuklarımız için büyük bir eğlence haline geldi. Bu yöntemle obezitenin de önüne geçeceğiz.
    
     Muhabir: Gamze İspirli / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Erzurumda yaz spor okulları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER