Erzurumda tescilli evlerde restorasyon çalışması

Erzurumda tescilli evlerde restorasyon çalışması


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında satın aldıkları tescilli evlerde restorasyon çalışması başlattıklarını söyledi.
     Küçükler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte bir çok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, farklı alanlarda çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti.
     Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çok sayıda tescilli evi satın aldıklarını anlatan Küçükler, Erzurumda tescilli evlerin çoğunu satın aldık. Restorasyon çalışmaları yapıyoruz. Habipbaba konağında çalışmalar devam ediyor, hatta bitmek üzere. Orada aynı anda iki konağın restorasyon çalışmaları devam ediyor. Hemen ardından başka aldığımız evlerin de restorasyonunu yapacağız diye konuştu.
     Belediye Başkanı Küçükler, Erzurumda sanayi iş merkezi de oluşturacaklarını, bunun inşaat çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
     Küçükler, Tebrizkapıda Narmanlı Cami önünde meydan çalışması yaptıklarını anımsatarak, AVMnin önünden karşıya geçiş şeklinde bir alt geçit ve yeraltı dükkanlarından oluşan projemizin ihalesini yaptık. Oraya da başlıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda tescilli evlerde restorasyon çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER