Erzurumda silahlı kavga: 6 yaralı

Erzurumda silahlı kavga: 6 yaralı -Topdağı semtinde hurdacılılar ile mahalle sakinleri arasında meydana gelen silahlı kavgada 6 kişi yaralandı


ERZURUM (A.A) - Erzurumda meydana gelen silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.
     Yakutiye ilçesi Topdağı Caddesi Abdurrahman Ağa mahallesinde, aralarında husumet bulunan hurdacılarla, mahalle sakinleri arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.
     Mahallelerinde hurdacılık yapılmasını istemeyen bazı vatandaşlar, gürültü yaptıkları gerekçesiyle hurdacıların bulunduğu işyerine gelerek çalışanlarla kavga etti.
     Diğer mahalle sakinlerinin de karışmasıyla büyüyen kavgada, İ.Y. bacağından silahla vuruldu. Bıçak ve sopaların da kullanıldığı kavgada C.A, H.A, T.A, D.O. ile K.A. vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.
     Bu arada çevrede bulunan bazı araçların ve işyerlerinin camları atılan taşlarla kırıldı.
     Kavganın polise bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ile takviye ekip sevk edilirken, Emniyet Müdürlüğüne ait 2 adet TOMA aracı da bölgede hazır bekletildi.
     Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Palandöken Devlet Hastanesi ile Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kavgaya karıştıkları gerekçesiyle 5 kişi gözaltına alındı.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber Erzurumda silahlı kavga: 6 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER