Erzurumda elektrik akımına kapılan genç öldü

Erzurumda elektrik akımına kapılan genç öldü


ERZURUM (A.A) - Erzurumda, tek katlı bir evin çatısını onarmak için çatıya çıkan kişi, evin üstünden geçen yüksek gerilim hattından akıma kapılarak hayatını kaybetti.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa semti Edip Somunoğlu Mahallesi 3. Kümeevlerde yaşayan Gündegül Yazıcı, tek katlı evin çatısını onarması için kayın biraderinin oğlu Lokman Kayadan (29) yardım istedi.
     Kaya, onarmak için çıktığı çatının üstünden geçen yüksek gerilim hattına başının temas etmesi sonucu akıma kapılarak olay yerinde yaşamını yitirdi.
     Çevre sakinlerinin durumu 155 polis imdat ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, TEDAŞ Müessese Müdürlüğünü arayarak yüksek gerilim hatlarındaki elektriğin kesilmesini istedi.
     Elektriğin kesilmesinin ardından, olay yerine yerine gelen TEDAŞ görevlileri, hatlarda elektrik olup olmadığını kontrol etti ve sağlık ekiplerinin çatıdaki Kayanın cesedinin yanına ulaşmasını sağladı.
     Daha sonra, olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin yardımıyla çatıdan sedyeyle indirilen Kayanın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu / Muharrem Aksakallı
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Erzurumda elektrik akımına kapılan genç öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER