Erzurumda bakıma muhtaç ve yaşlılar

Erzurumda bakıma muhtaç ve yaşlılar ziyaret edildi


ERZURUM (A.A) - Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezinde eğitimlerini sürdüren infaz ve koruma memurlarının yaşlı ve bakıma muhtaç olanları ziyaret ettiği bildirildi.
     Erzurum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ziyarete giden infaz ve koruma memurlarının yaşlı ve bakıma muhtaç olanlarla ilgilendiği, sohbet ettiği ve onlara yalnız olmadıklarını göstererek, ziyaret esnasındaki mutluluklarına şahit oldukları belirtildi.
     İnfaz ve koruma memurlarından Merve Kocakaya, infaz ve koruma memurları olarak büyüklere saygılı olmanın bilincini her zaman kalplerinde taşıdıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Unutmamalıyız ki bir gün bizler de onlar gibi yaşlanacağız. Peygamber efendimizin izinden giden gençler olarak yaşlıları ziyaret etmek, onların hayır duasını almak bizler için gurur kaynağıdır. Yaşlı ve bakıma muhtaç olanların bizleri gördüklerinde sevinci ve mutluluğu hiçbir şeye değişilmeyecek kadar büyük ve değerli bir duygudur. Bizler her zaman her durumda elimizden geldiğince onlarla birlikte olacağız ve yardım edeceğiz.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda bakıma muhtaç ve yaşlılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER