Erzurumda Tütün Kontrol Kurulu toplantısı

Erzurumda Tütün Kontrol Kurulu toplantısı


ERZURUM (A.A) - Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk başkanlığında Tütün Kontrol Kurulu toplantısı düzenlendi.
     Öztürk, Valilik Salonunda düzenlenen, Tütün Kontrol Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada, Sigarayla Mücadele Kanunu kapsamında oluşturulan tütün kontrol kurulunu topladıklarını belirterek, kanun uygulamalarını değerlendireceklerini söyledi.
     Bundan sonra takip edilecek yol ve yöntemle ilgili görüşmelerin yapılacağını anlatan Öztürk, Değerlendirme yapıp ona göre kararımızı alacağız. Sonuç itibarıyla bu yasanın bize size göre değişecek bir tarafı yok. Dolayısıyla herkes yasaya uymak zorundadır. Bizde de öyle. Yani vali olmak veya başka bir makam sahibi olmak, hukukun, yasanın istisnası olmayacağı için bizden de böyle bir şey beklenmemesi lazım dedi.
     Kanun neyi gerektiriyorsa yerine getirileceğini ifade eden Öztürk, kanun uygulanmadığı zaman gereğinin yerine getirileceğini belirterek, bu kapsamda rutin olarak toplandıklarını söyledi.
     Öztürk, sigarayla mücadelenin önemli olduğunu ifade ederek, Yeni bir şey olursa sizinle paylaşacağız ifadelerini kullandı.
     Bu arada, toplantıya Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve kamu kurum müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda Tütün Kontrol Kurulu toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER