Erzurumda Kitap Hayattır projesine ilgi

Erzurumda Kitap Hayattır projesine ilgi


ERZURUM (A.A) - Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, çocukların gelişimine katkı sağlamak için hayata geçirilen Kitap Hayattır projesine ilginin yoğun olduğunu söyledi.
     Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Kitap Hayattır projesi kapsamında, bakanlık bünyesindeki tüm kurum ve kuruluşlarda kalan çocukların 10.00-11.00 saatleri arasında farklı branşlarda kitap okuduğunu bildirdi.
     Kampanya kapsamında önce afiş çalışmasıyla, tanıtım yaptıklarını anımsatan Ekinci, Yaz döneminde özellikle 10.00-11.00 saatleri arasında kitap okuma programı düzenledik. Bir saatlik zaman diliminde, mümkün olduğunca personelimizin de bütün çocuklarımızın da kadın konuk evlerimiz dahil, bizden hizmet alan bütün kurumların kitap okumasını öngördük. Ve çalışmalar bu şekilde yürütülmekte diye konuştu.
     Kurumları ziyaret ederek, denetim yapıldığını ifade eden Ekinci, denetimlerde bütün kurumların kitap okuduğunu tespit ettiklerini belirterek, idarecilerle birlikte tüm personelin aynı saatte kitap okuduğunu vurguladı.
     Projeyi rapor ettiklerini ifade eden Ekinci, çocukların okudukları kitap sayısına göre ödüllendirileceğini, söz konusu raporu bakanlığa da göndereceklerini belirtti.
     Ekinci, Yaz döneminde kitap okumada bir düzen oluşturduk. Kitap okumaya ilgi çok yoğun oldu. Maksadımız çocuklarımıza kitap okumayı sevdirmektir. Tüm kuruluşlarımızda yaklaşık 200 çocuğumuz kalıyor. Personelle birlikte 400 kişi, belirlenen saatte kitap okuyor dedi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Erzurumda Kitap Hayattır projesine ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER