Erzincan dernekleri, havalimanı muhabirlerini ziyaret etti

Erzincan dernekleri, havalimanı muhabirlerini ziyaret etti


İSTANBUL (A.A) - ErzincanSanayici ve İşadamları Derneği (ERSİAD) Başkanı Gülbey Sezgin ile Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) Başkanı Sadık Ağca, İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneğini ziyaret etti.
     Gülbey Sezgin, ziyarette, Erzincanlıların Türkiyenin her yerine hizmet eden siyasetçiler yetiştirdiğini hatırlattı.
     Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırımın, hiçbir ayrım gözetmeden, ülkenin dört bir yanına hizmet götürmesinin kendilerini onurlandırdığını ifade eden Sezgin, Bakanımız Binali Yıldırım hem Erzincanlılar hem de tüm Türkiyenin takdirini toplamıştır. Keşke mümkün olsa bir dönem daha bakanlık görevinde kalabilseydi. Parti tüzüğü buna imkan vermiyor ama takdir yine Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın diye konuştu.
     EKEV Başkanı Ağca ise 2013ün sonuna kadar 3 bin 500 öğrenciye burs vereceklerini söyledi.
     Anadoludan gelerek, İstanbulda en çok burs ve yurt hizmeti veren dernek olduklarını anlatan Ağca, TBMMden üstün hizmet ödülü aldıklarını sözlerine ekledi.
    
     -Erzincanın kurtuluşunun 95. yıldönümü-
    
     Öte yandan Erzincanın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü, 24 Şubatta Ataköy Sinan Erdem Spor Salonundaki bir şölenle kutlanacak.
     Şölene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın yanı sıra Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile bazı siyasetçilerin katılması bekleniyor.
    
     Muhabir: İzzet Taşkıran
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Erzincan dernekleri, havalimanı muhabirlerini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER