Erzincanda anne ile 5 yaşındaki oğlu

Erzincanda anne ile 5 yaşındaki oğlu kayboldu -Genç kadının terliklerinin Karasu Nehri kıyısında bulunması üzerine ırmakta arama çalışması başlatıldı


ERZİNCAN (A.A) - Erzincanda dünden itibaren haber alınamayan anne ile 5 yaşındaki oğlunu bulmak için Karasu Nehrinde arama çalışması başlatıldı.
     Merkeze 13 kilometre uzaklıktaki Karadiğin köyünde yaşayan Hacer Koçak (28), 5 yaşındaki oğlu Fıratı da yanına alarak dün öğle saatlerinde evden ayrıldı. Genç kadının akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine, yakınları durumu jandarmaya bildirdi.
     Jandarma ekipleri ve köylüler, genç kadın ve oğlunu bulmak için yaklaşık 30 kilometrelik alanda arama çalışması yaptı. Hacer Koçakın terliklerinin Karasu Nehri kıyısında bulunması üzerine olay yerine çağrılan Erzincan İl Afet Acil Durum Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri, ırmakta çalışma başlattı. Genç kadın ve oğlunu arama çalışmaları devam ediyor. Koçakın 7 yıllık eşi Murat Koçak ile yakınları da arama çalışmalarına katılıyor.
     Hacer Koçakın babası Hüseyin Atlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının herhangi bir sorunu olmadığını belirterek, Kızım bana canının çok sıkıldığını, zaman zaman sıkıntı geldiğini söylemişti dedi.
     (BY-ÖND-AHM)
<< Önceki Haber Erzincanda anne ile 5 yaşındaki oğlu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER