Erganisporda transfer çalışmaları

Erganisporda transfer çalışmaları


DİYARBAKIR (A.A) - Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Erganisporda transfer çalışmaları sürüyor.
     Erganispor Kulüp Başkanı Cemal Dolu yaptığı açıklamada, şampiyonluk iddiasıyla güçlü bir kadro kurmak için yola çıktıklarını bu kapsamda Hatayspordan Burak Göçkünü renklerine bağladıklarını söyledi.
     Geçen sezon Hataysporda yedek kaleci olarak görev yapan ve bu takımda zaman zaman forma giyme şansı bulan Göçkün ile büyük ölçüde anlaştıklarını ifade eden Dolu, sezona güçlü bir kadro ile girmek istediklerini belirtti.
     Dolu, Erganisporun ilçeyi temsil eden önemli bir değer olduğunu vurgulayarak, şöyle dedi:
     Böylesine önemli bir değerin yeri amatör lig değil, en kötü ihtimalle 3. Lig olmalıdır. Şampiyonluk amacıyla girdiğimiz bu yolda güçlü bir kadro kurmak için transfere büyük önem veriyoruz. Kaleci sıkıntımızı Hataysporun yedek kalecisi Burak Göçkünü alarak çözdük. İş sadece imzaya kaldı. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda birçok futbolcu ile görüşme halindeyiz. Resmi imzalar atıldıktan sonra transferlerimizi açıklayacağız. Bugün antrenmanımızda Manisa ve Bursadan gelen 3 futbolcuyu hocalarımız değerlendirecek. Birçok mevkinin transferinde imza aşamasına gelmiş durumdayız. Sadece stoper ve forvet ihtiyacımız var. Bu mevkilere de en iyi isimleri alarak kampa tam kadro katılmak istiyoruz. Amacımız güçlü bir kadro kurarak yeniden 3. Lige çıkmaktır.
    
     Muhabir: Ekrem Senvar / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Erganisporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER