Erenler Belediye Başkanı Öztürk:

Erenler Belediye Başkanı Öztürk: -Kentsel sürgün, söz konusu bile olamaz


SAKARYA (A.A) - Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Yenimahallede Roman vatandaşlarla bir araya geldi.
     Öztürk, kentsel dönüşüm yapılacak bölgelerde istişare toplantılarını sürdüreceklerini belirterek, mahalle sakinlerinden yalan haberlere inanmamalarını istedi.
     Mahalle sakinlerini mağdur edecek uygulamaların altına imza atmayacaklarına dikkati çeken Öztürk, Amacımız daha güvenli, huzurlu bir Erenler oluşturmaktır. Sizlerin de desteğiyle bu projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Geleceğe yatırım yapmak ve ilçenizin kaderini değiştirmek istiyorsanız, bu proje kaçırılmayacak bir fırsattır diye konuştu.
     Sakarya Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Tanyel ise Öztürk ile diyalog halinde olduklarını kaydederek, şunları söyledi:
     Başkanımıza inanıyor ve güveniyoruz. Biliyoruz ki başkanımız asla bizleri mağdur edecek bir şeyin altına imza atmaz. Başkanımız bugüne kadar sürekli bizlerle istişare ederek hareket etti. Kentsel dönüşüme karşı değiliz, bilakis destekliyor ve istiyoruz. Ancak farklı bir yere gitme düşüncemiz yok. Belediyeden de bize bu şekilde bir talep gelmedi zaten.
     Bölgemizde yapılacak kentsel dönüşümde sürgüne uğrayacağımıza inanmıyoruz. Ortada kesinleşmiş bir şey yokken bu projeye kentsel sürgün demek yanlış olur.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Erenler Belediye Başkanı Öztürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER