Erenler Belediye Başkanı Öztürk, muhtarlarla buluştu

Erenler Belediye Başkanı Öztürk, muhtarlarla buluştu


SAKARYA (A.A) - Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
     Erenler ilçesindeki bir otelde düzenlen toplantıda konuşan Öztürk, mahalle ve köylerin sorunlarını muhtarlardan aldığı bilgi doğrultusunda değerlendirdiğini ve gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.
     Öztürk, bu yıl 50 bin ton asfalt çalışması yaptıklarını, imam hatip lisesi inşaatı için çalışmaları tamamladıklarını bildirdi.
     Öztürk, yüzme havuzu, sauna, hamam, fitnes salonu, kafe ve buz pistinin bulunduğu spor kompleksi çalışmalarının sona erdiğini ifade etti.
     Kentsel dönüşümle ilçeyi gelecek nesiller için yeniden inşa ettiklerini dile getiren Öztürk, Vatandaşlarımıza nefes aldıracak olan yedi tane park çalışmalarımız olacak. Küpçüler ve Yenimahalle bölgelerini kapsayan 666 dönüm arazi üzerinde gerçekleştireceğimiz kentsel dönüşüm dosyaları tamamlanarak bakanlığa teslim edildi. Gerçekleştireceğimiz diğer yatırımlar şimdiden ilçemiz halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum şeklinde konuştu.
     AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira ise göreve geldikten sonra belediye, muhtarlarla ilçenin geleceği için uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Erenler Belediye Başkanı Öztürk, muhtarlarla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER