Erenlerdeki, kamyon ve tır parkı çalışmaları

Erenlerdeki, kamyon ve tır parkı çalışmaları -Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar: Karaaptiler Mahallesi 1. OSBnin karşısındaki 30 dönümlük alanda yeni bir kamyon ve tır parkı inşa ediyoruz


SAKARYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Karaaptiler Mahallesi 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) karşısındaki 30 dönümlük alana yeni bir kamyon ve tır parkı inşa ettiklerini söyledi.
     Büyükşehir Belediyesince Erenlerde bulunan Kamyoncular Garajının yerine 1. OSBnin giriş kapısının tam karşısında yeni bir kamyon ve tır parkı inşa ediliyor.
     Çalışmalar sonucunda birçok tesisin esnafların hizmetine sunulacağını belirten Oktar, şuhları bildirdi:
     Karaaptiler Mahallesi 1. OSBnin karşısındaki 30 dönümlük alanda yeni bir kamyon ve tır parkı inşa ediyoruz. Erenlerde bulunan mevcut alanda bir çalışma yaparak hemşehrilerimizin hoş vakit geçirebilecekleri yeni bir sosyal donatı alanı inşa edeceğiz. Yeni kamyon ve tır parkı inşaatı tamamlandığında 22 yazıhane, kafe, lokanta, idari büro, yıkama yağlama ünitesi, tuvalet, banyo, otopark, dinlenme ve konaklama tesisi nakliyeci esnafımızın hizmetine sunulacak.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Erenlerdeki, kamyon ve tır parkı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER