Ereğli Müftüsü Erkan:

Ereğli Müftüsü Erkan: -Haftanın her günü ve gecesi halkımıza din hizmeti sunabilecek olmamız bizleri yormaktan ziyade heyecanlandırmaktadır


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan, Haftanın her günü ve gecesi halkımıza din hizmeti sunabilecek olmamız bizleri yormaktan ziyade heyecanlandırmaktadır dedi.
     Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığının Kuran kurslarında Hizmet Çeşitliliği Projesi kapsamında başlattığı İhtiyaç Odaklı Kuran Öğretimi projesinin hayata geçirildiğini söyledi.
     Gençlerin, emeklilerin, çalışanların, ev hanımlarının ve öğrencilerin kendilerine uygun gün ve saatlerde Kuran-ı Kerim öğrenmesine imkan sağlayan program için derslerin başladığını ifade eden Erkan, şöyle konuştu:
     2012-2013 eğitim-öğretim yılına başlamış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Yeni eğitim-öğretim yılına 85 Kuran Kursu öğreticisiyle birlikte başlamaktayız. Her yıl öğrenci ve sınıf sayımız artarak devam etmektedir. Başkanlığımızın bu yıl ilk defa uygulamaya koyduğu İhtiyaç Odaklı Kuran Kursu sistemi hem bizler, hem de vatandaşlarımız için büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Haftanın her günü ve gecesi halkımıza din hizmeti sunabilecek olmamız bizleri yormaktan ziyade heyecanlandırmaktadır. Yeni sistemin tanıtımı ve uygulanmasıyla ilgili seminer programlarımızı tamamladık.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Ereğli Müftüsü Erkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER