Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı

Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Posbıyık: -Engelli sınıfı oluşturmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliğe destek verenlere teşekkür ediyorum


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, engelli sınıfı oluşturmak amacıyla düzenledikleri etkinliğe destek verenlere teşekkür ettiğini bildirdi.
     Posbıyık, yaptığı yazılı açıklamada, ilk ve orta öğretim ile lise seviyesinde üç ayrı engelli sınıfı oluşturmak amacıyla geçtiğimiz günlerde etkinlik gerçekleştirdiklerini anımsattı.
     Etkinliğe maddi ve manevi destek veren birçok kurum, kuruluş ve şahıs bulunduğunu ifade eden Posbıyık, şunları kaydetti:
     Öncelikle projemizin topluma mal olmasında ve daha geniş bir çerçevede gerçekleştirilmesinde değerli fikirleri ve katkılarını esirgemeyen Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ve Ereğli Kaymakamı İbrahim Çaya, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar ve ERDEMİR yöneticilerine de teşekkür ediyorum. Projemizin en güzel şekilde sonuçlanması ve eğitilebilir engelli yavrularımız için oluşturmayı hedeflediğimiz üç sınıfın açılışında da aynı mutluluğu yaşamak ümidiyle bizlere destek veren tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER