Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıça

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıça ziyaret


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kılıçı ziyaret etti.
     Kılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede 3 alanda değişim süreci gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.
     Fiziksel, duygusal ve entelektüel değişim sürecini gerçekleştireceklerini ifade eden Kılıç, şöyle konuştu:
     Bunların içerikleriyle ilgili ilçemizde bulunan okul müdürleriyle toplantı yaptık. Bölgesel olarak Kandilli ve Ormanlı beldelerindeki okul müdürlükleriyle bu çalışmaları detaylandırmayı sürdürüyoruz. Tabana kadar iniyoruz. Entelektüel, fiziksel ve duygusal dönüşüm nedir- Kurum olarak ne yapabiliriz, sizler ne yapabilirsiniz şeklinde çalışma başlattık. Fiziksel değişim dönüşümde okullarımızın derslik ihtiyacının karşılanması, eğitim kampüsünün oluşturulması ve yeni okul yapılacak yerlerle ilgili çalışmalar var. Duygusal değişim ve dönüşüm sürecinde de çocuklarımızın potansiyellerine bağlı olarak yeteneklerine uygun alanlar oluşturmak, o yeteneklerine uygun alanlarda potansiyellerini performansa çevirme noktasında biz kendi üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.
     AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır da eğitim öğretimde sorunların çözümüne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün önemini bildiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıça Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER