Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünden hırsızlık uyarısı

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünden hırsızlık uyarısı


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı uyardı.
     İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların yankesicilik, falcılık, dolandırıcılık ve araç hırsızlığına kadar pek çok konuda mağdur olmaması için gerekli önlemi alması gerektiğini belirtti.
     Vatandaşların, evlerinin birinci ve ikinci kat balkon ve pencerelerinin kilitlerinin sağlam ve demir olması gerektiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Kapılarda çift kilit bulundurup geceleri kapı arkalarına emniyet zinciri takılması gerekir. Evlerinizi kısa süreli olarak terk edeceğiniz zaman bilhassa geceleri bir lambanın yanık kalması, apartman kapılarının muntazam ve sağlam olması gerekmektedir. Apartman yöneticisi tarafından apartmanın kapıcısının dikkati çekilerek içeriye giren yabancı şahısların takip edilmesi, sokak lambalarının yanık vaziyette tutulması, iş yerinizin kapılarına sağlam kilit takılması hırsızlıklara karşı alınması gereken önlemlerin başında gelmektedir. Çevrede şüpheli şahısları gören vatandaşlarımız 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunmaya özen göstersin.
    
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünden hırsızlık uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER