Ereğli Belediyesinden 1500 aileye 3 öğün

Ereğli Belediyesinden 1500 aileye 3 öğün yemek


KONYA (A.A) - Ereğli Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde 1500 aileye yemek ulaştırıyor.
     Obrukçu, yaptığı açıklama, Ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın daha büyük önem taşıdığını belirtti.
     Belediye Sosyal Tesislerindeki Aş Ocağında 1500 aliye yemek çıkardıklarını ifade eden Obrukçu, hijyene ve kaliteye dikkat edilerek hazırlanan sıcak yemeğin mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını vurguladı.
     Bunun aynı zamanda bir sosyal yardım projesi, sosyal belediyecilik çerçevesinde gelişen bir proje olduğunu ifade eden Obrukçu, şunları kaydetti:
     Öteden beri uygulanagelmiş ancak bu dönem daha bir nezih, kalorisi biraz daha yüksek ve doyurucu nitelikte ikram edilmeye gayret ediliyor. Yılın 365 günü Aş Ocağı, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırılıyor. Tabii burada temennimiz hemşehrilerimiz aş ocağından yemek alma ihtiyacı hissetmeyecek bir gelir düzeyine ulaşmalarıdır. Ancak düşmez kalkmaz bir Allah. Bu manada ihtiyaç sahibi olan hemşehrilerimize biz, Ereğli Belediyesi olarak yemeğimizle, gıda yardımlarımızla, temizlik malzemelerimizle ve özellikle sıcak yemeklerimizle ulaşmaya gayret ediyoruz. 1500 vatandaşımıza 3 öğün sıcak yemek ulaştırıyoruz. Sosyal Belediye kimliği ile fakir fukarasına sahip çıkan Ereğli Belediyesinde hizmet gayretinde olan hemşehrilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramına ise sağlıklı bir şekilde birlik beraberlik içinde kavuşmalarını diliyorum.
    
     Muhabir : Mithat Korkusuz
     Yayıncı : Murat Aslan
<< Önceki Haber Ereğli Belediyesinden 1500 aileye 3 öğün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER