Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık:

Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık: -Belediye olarak alın terini akıtan işçimizin ve memurumuzun maaşlarının yanı sıra sosyal haklarını zamanında ödeyen ender belediyelerden biriyiz


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye olarak alın terini akıtan işçi ve memurlarının maaşlarının yanı sıra sosyal haklarını zamanında ödeyen ender belediyelerden bir tanesi olduklarını bildirdi.
     Posbıyık, yaptığı yazılı açıklamada, belediyede çalışan 152 işçinin hesabına 2 ton kömür bedeli olarak toplam da 137 bin lirayı yatırdıklarını belirtti.
     Belediye personelinin alın terinin kendisini için önemli olduğunu belirten Posbıyık, şunları kaydetti:
     Bazı belediyeler işçisinin ve memurunun parasını ödeyemez. Göz boyamak için kaldırım yapar ve çiçek diker. Belediye olarak alın terini akıtan işçimizin ve memurumuzun maaşlarının yanı sıra sosyal haklarını zamanında ödeyen ender belediyelerden biriyiz. Hem temel belediyecilik hizmetlerimizi eksiksiz yürütüyor hem de sosyal ve kültürel etkinliklerimizi düzenliyoruz. Bu çalışmalarda emek harcayan işçimizin ve memurumuzun alın terinin karşılığını da veriyoruz.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER