Ereğlide Kadir Gecesi hazırlığı

Ereğlide Kadir Gecesi hazırlığı


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kadir Gecesi dolayısıyla 14 Ağustosta sahilde bulunan amfi tiyatroda Mevlid-i Şerif programı düzenleneceğini bildirdi.
     Posbıyık, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların huzur içinde bir ramazan ayını geçirmelerine yönelik her yıl gerçekleştirdikleri ve geleneksel hale getirdikleri toplu iftar yemeği için hazıklıklara başlandığını belirtti.
     Toplu iftar yemeğinin 14 Ağustosta Ereğli sahilinde bulunan süs havuzunun etrafında hazırlanacak alanda gerçekleştirileceğini anlatan Posbıyık, şunları kaydetti:
     Mübarek Kadir gecesine denk gelen aynı gün saat 22.30da amfi tiyatroda Mevlid-i Şerif programı tertiplenecektir. Ereğli Müftülüğünün katkılarıyla düzenlenecek bu programda değerli hatiplerimizden Ersin Uçar, Birol Akçay ve Erdin Sarıgülün seslerinden Kuran-ı Kerim dinlenilecek. Müftülük ilahi grubunun seslendireceği ilahilerle huzur içerisinde bir gece yaşayacağız. Münacat ve Salavat-ı Şeriflerin ardından da en içten duygularla hep birlikte dua edeceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Ereğlide Kadir Gecesi hazırlığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER