Erdemli Vergi Dairesinden mükelleflere teşekkür belgesi

Erdemli Vergi Dairesinden mükelleflere teşekkür belgesi


MERSİN (A.A) - Erdemli Vergi Dairesi 24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında mükelleflere teşekkür belgesi verdi.
     Vergi Dairesinde düzenlenen törende konuşan Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar, 2011 yılı vergilendirme döneminde yıllık gelir vergisi ve gayrimenkul sermaye iradında dereceye giren mükelleflere teşekkür ederek, Vergisini zamanında ödeyerek devletin hizmet vermesine katkı sağlayan mükelleflerimize teşekkür ediyor diğer mükelleflere de örnek olmalarını diliyorum dedi.
     Vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna değinen Seyyar, devlete verilen vergi ile kimsesizler, yetimler ve bakıma muhtaçların yanı sıra ülkeye hizmet yapıldığını dile getirerek, Eğer kazançtan vergi verilmiyorsa bu vergide kimsesizlerin, bakıma muhtaçların, düşkünlerin hakları vardır ki; bu da kul hakkına giriyor. Sosyal devlet olmanın birinci kuralı vergimizi zamanında ve eksiksiz vermekten geçiyor dedi.
     Vergi vermenin ve işini gerektiği gibi yapmanın bereket getireceğine inandığını belirten mükelleflerden Yusuf Taner de, Vatanımıza milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Vergi vermekten onur duyuyorum. Ben kazancın verilen vergiyle bereketli olacağına inanıyorum. 7 yaşımdan buyana esnaflık yapıyorum. Vergiden hiç kaçmadım, kaçmam da. Söylediğim gibi kazancımın bereketli olması için vergimi veriyorum diye konuştu.
     Mükelleflerden Atilla Mehmet Şenol ise Ülkemizin kalkınması için vergi vermek durumundayız. Bu görevimi layıkıyla yerine getirebildiğim için çok mutluyum. Herkesin bu hususa çok dikkat etmesini rica ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Derviş Çömez
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Erdemli Vergi Dairesinden mükelleflere teşekkür belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER