Erdemli Müftülüğünde devir teslim töreni

Erdemli Müftülüğünde devir teslim töreni


MERSİN (A.A) - Mustafa Topalın Alanya İlçe Müftülüğü görevine atanmasıyla boşalan Erdemli İlçe Müftülüğüne görevine Mahmut Sami Türkmenoğlu atandı. Eski müftü Mustafa Topal ilçe müftülüğü görevini Mahmut Sami Türkmenoğluna devrederek yeni görevinde başarılar diledi.
     Devir teslim töreninde konuşan Mustafa Topal, Erdemlide 5 yıllık görev süresinin dolduğunu belirterek, Erdemli halkı Müftülüğümüz tarafından yürütülen çalışmalara çok büyük teveccüh gösterdi, çalışmalarımız halkımız tarafından da heyecanla takip edildi. Bu durum yaptığımız işlere motive olmamızı sağladı. 5 yıl boyunca hizmetlerimizi halkla birlikte sürdürdük, bunun mutluluğunu yaşadık dedi.
     Erdemliye atanan Mahmut Sami Türkmenoğlunun ilçeye çok daha iyi hizmetler yapacağına inandığını anlatan Topal, Dini hizmetlerin toplumumuza ulaştırılmasında aynı heyecanın yaşanacağından, gayretlerin süreceğinden şüphem yok, kendisine bir kez daha hoş geldiniz demek istiyorum diye konuştu.
     Mahmut Sami Türkmenoğlu da, din hizmetlerinde daha iyi noktalara gelebilmek için çalışacağını söyledi.
     Büyük bir sorumluluk aldığını anlatan Türkmenoğlu, Hizmetleri daha iyi yerlere getirebilmek için koşarak hareket etmemiz lazım. Bizleri yapılan hizmetlerin takipçisi olarak, hizmetlerin gayretçisi olarak göreceksiniz. Böylesi bir devir teslim töreninin düzenlenmesinden de çok mutlu oldum. Ben de Mustafa Topala hocamıza yeni görev yeri olan Alanya da başarılar diliyorum, yaptığı hizmetler içinde bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Derviş Çömez/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Erdemli Müftülüğünde devir teslim töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER