Erdemlide belediye hizmetleri

Erdemlide belediye hizmetleri -Belediye bünyesinde yeni taş kırma ve eleme tesisi açılacağı bildirildi


MERSİN (A.A) - Erdemli Belediyesi bünyesinde yeni taş kırma ve eleme tesisinin açılacağı bildirildi.
     Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin mevcut taş kırma tesisinde üretilen malzemelerle ham madde ihtiyacının karşıladığını belirtti.
     Köy ve beldelerin ilçeye bağlanması ile hizmet alanının genişlediğini ve daha fazla malzemeye ihtiyaç duyacaklarını ifade eden Tollu, şöyle devam etti:
     "Belediye olarak 4 yıldır yaptığımız yatırımlar neticesinde her yere hizmet götürebilecek kapasiteye ulaştık. Hem araç gereç, hem tesis, hem de anlayış olarak her yere hizmet götürecek gücümüz var. Erdemli merkezinde yapılan tüm hizmetlerden tüm belde ve köylerin de yararlanacak. Erdemlide yaptığımız hizmetlerle kendimizi ispat ettik. Bu hizmetler, bundan sonra yapacaklarımızın garantisi. Her vatandaşın belediyeden kaliteli hizmet almaya hakkı var."
     Daha iyi hizmet verebilme adına yeni bir taş kırma ve eleme tesisinin açılışını yapacaklarını vurgulayan Tollu, "Tesisin hazırlıklarında sona geldik. Kısa bir süre sonra tesis faaliyetlerine başlayacak. Böylelikle ilçeye bağlanacak köylerin yapılanmasında daha hızlı yol alabileceğiz. Amacımızın merkeze sunulan hizmetin aynısını köylere de ulaştırabilmek" ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Erdemlide belediye hizmetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER