ERDEMİR Genel Müdür Vekili Tardan belediyeye

ERDEMİR Genel Müdür Vekili Tardan belediyeye ziyaret


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdür Vekili Fatih Tar, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyıkı ziyaret etti.
     Posbıyık, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede sevgi, barış ve dostluğun ön planda tutulduğu, yakınlaşmaların yaşandığı bir ortam yaratılması için çaba sarf ettiklerini söyledi.
     Geçmişte ERDEMİR ile ilgili bazı sıkıntılı durumlar olduğunu anlatan Posbıyık, şöyle konuştu:
     Bu çok doğaldır, olabilir de. İnsanların eşleriyle bile aralarında problemler olabiliyor. ERDEMİRin ve ilçenin büyüyüp gelişmesi için birlik içerisinde fikirlerimizi, görüşlerimizi iletişim yoluyla yaşadığımız bölgeyi huzurlu bir yer haline getirmek en büyük amacımız. Bu konuda sağ olsun Fatih Tar ile son derece iyi anlaşıyoruz. Kendilerine bir rapor sunacağım. Hangi dallarda yatırım yapmak istedikleri demir çeliğin yapabileceği yan sanayiyi teşvik edebileceği noktalarda büyük yararlar olacağını biliyorum. ERDEMİR Genel Müdür Vekili Fatih Tar, Ereğli için çok güzel şeyler düşünüyor. ERDEMİRin iyi noktaya gitmesi demek, Ereğlinin de iyi noktaya gitmesi demektir. Biz her konuda destek vermeliyiz ki, demir çelik sektörü o güvenilirliliğini ön plana çıkarsın
     ERDEMİR Genel Müdür Vekili Fatih Tar da ERDEMİR halka açık bir şirkettir. 3 aylık raporlarımızı gönderiyoruz. Şu anda işlerimiz iyi gidiyor dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber ERDEMİR Genel Müdür Vekili Tardan belediyeye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER